• Kommunikationsudvalget

World Open Standard - Megeve

Opdateret: 9. okt. 2019


I den smukke franske bjergby Megeve havde arrangøren 10 års jubilæum for turneringen. Mange par deltog i de mange forskellige turneringer, der blev afholdt over hele weekenden. Et enkelt KAF-par - Alexander Kuriganov - Maria Louise Hougesen - havde taget turen til Frankring, hvor de deltog i to U/21 turneringer og i World Open i standard. Det blev til hhv. en 5. plads og 7. plads i U/21 standard og latin. I World Open skulle Alexander og Maria Louise op mod nogle af verdens allerbedste par, men parret formåede flot at danse sig i kvartfinalen, hvor de sluttede som delt 23, til trods for, at der var hele 6 seedede par med i turneringen.

Vi ønsker stort tillykke med resultaterne.


Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF