top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

World Open Standard - Megeve


I den smukke franske bjergby Megeve havde arrangøren 10 års jubilæum for turneringen. Mange par deltog i de mange forskellige turneringer, der blev afholdt over hele weekenden. Et enkelt KAF-par - Alexander Kuriganov - Maria Louise Hougesen - havde taget turen til Frankring, hvor de deltog i to U/21 turneringer og i World Open i standard. Det blev til hhv. en 5. plads og 7. plads i U/21 standard og latin. I World Open skulle Alexander og Maria Louise op mod nogle af verdens allerbedste par, men parret formåede flot at danse sig i kvartfinalen, hvor de sluttede som delt 23, til trods for, at der var hele 6 seedede par med i turneringen.

Vi ønsker stort tillykke med resultaterne.


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page