top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Påske i Cambrils


Traditionen tro, var en stor del af den internationale danseverden samlet i Cambrils ved Barcelona i Påsken.

Også Pasquale Farina og Sofie Koborg var rejst til Cambrils og godt de gjorde det, for de hjemtog sejren i International Open i Standard. En overbevisende og flot sejr til parret, som normalt har god erfaring i det spanske. Også i både 2014 og 2015 i hhv. Salou og Platja D'aro sejrede Pasquale og Sofie - nu også i 2016.

KAF var også repræsenteret i finalen i Rising Star Standard, hvor Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen dansede en flot 5. plads hjem.

Som kronen på arrangørens værk var afholdelsen af EM for professionelle i standarddans. Her sejrede KAF's gæstetrænere Emanuel Valeri og Tania Kehlet med særdeles overbevisende dans og publikum ville da heller ikke slippe dem godvilligt - adskillige "standing ovations" kunne parret nyde som tak for deres brilliante dans.

Vi ønsker stort tillykke!


3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page