top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Flotte internationale KAF-resultater


Efter en sidste øjebliks udtagelse til World Cup i Bassano i Italien d.28/2 måtte KAF-parret Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard tage 8 fly for at deltage som Danmarks repræsentanter. Normalt sender de fleste deltagende lande deres 2. par til World Cup, men i år var feltet stærkere end normalt og mange lande havde sendt deres 1.par som repræsentanter. Davide og Caroline dansede godt, men manglede lige de sidste 6 markeringer for at komme i semifinalen. Det rakte til en delt 15. plads i det skrappe selskab, men det til trods var det en stor dansemæssig oplevelse for parret.

Parret ligger ikke på den lade side og fik endnu et flot internationalt resultat d. 5/3 i Marseilles, Frankring. Udsmykningen og belysningeni hallen var fantastisk. Dansegulvet var enormt og omkranset af et meget levende publikum. Turneringen blev afviklet over 4 runder med solodanse i både slowfox og quickstep i finalen. Parret blev nr. 2 med 2-pladser i samtlige 5 danse.

.. Vi ønsker jer stort tillykke med de flotte resultater.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page