top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Fantastisk debut til KAF-par!


Egor Kondratenko og Mie Lincke Funch er tilbage som par igen. Efter 2 år med andre partnere skulle

debutturneringen være i Antwerpen i Belgien, hvor parret hev en sikker sejr hjem i U/21 latin. Bedre "gen-start" på et partnerskab kan man ikke bede om. Turneringen var velorganiseret og med en meget fin stemning i hallen - det bringer jo altid det bedste frem i alle parrene.

Også standardparret Pasquale Farina og Sofie Koborg dansede sig frem til finalen. For parret gjaldt det en World Open turnering med mere end 60 par fra 18 lande. Det var et stærkt felt med hele 14 par fra verdensranglistens top-50. Parret dansede op til deres bedste og blev belønnet med en 3.plads.

Vi ønsker stort tillykke til begge par.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page