top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

• Forfatters billedeDavith Hegaard

1. Rangliste i Latin og Kombi for Ynglinge & Voksne

Dansedanmark havde sat kursen mod Saxkøbing for at deltage i 1. rangliste i latin samt kombi for ynglinge og voksne. Det er ALTID spændende til de første ranglisteturneringer, idet der nu skal sammenlignes med andre par end i den netop afsluttede sæson. KAF slap rigtig flot fra denne opgave og kom hjem med sejre og øvrige flotte placeringer. Dejligt at se, at KAF havde flest finalepar af alle klubber.

Der var desuden en meget vigtig udtagelse til EM på spil i voksenrækken i kombi. Som forventet vandt KAF-parret Nikolaj Lund/Marta Kocik alle 10-danse og kvalificerede sig hermed til at være de danske repræsentanter ved EM-10 dans, der afvikles på hjemmebane d. 20 februar i forbindelse med Copenhagen Open i Tivolis kongrescenter.

I kombiturneringen lykkedes det for det nyoprykkede voksenpar Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen at danse sig til en meget flot 3.plads.

Også i Voksen latin blev det til en podieplads til KAF - nemlig en 3.plads til Nikolaj Lund/Marta Kocik.

En suveræn sejr blev det ligeledes til Stig Bülow/Helle Marcussen i Senior1/2.

Ynglingedanserne havde også en travl dag og her blev det også til flotte podiepladser i både latin og kombi-turneringen.De to nyoprykkede par Martin Hö Suhr Moordieck/Emma Rise Adrian dansede sig til en flot 3. plads i latin mens Benjamin Pries/Sandra Thrane Andreassen dansede en sikker 3.plads hjem i kombiturneringen.

Også i Junior 2 kom KAF på podiet ved Marcus Elkjær Jensen/Patricia Engelund Kristensen med en flot 3.plads.