• Kommunikationsudvalget

VM Standard for Juniore & VM Latin for Ynglinge i Moldova

Opdateret: 9. okt. 2019


Moldova er hvert år vært for mindst et officielt mesterskab i WDSF-regi. 2015 blev året, hvor der skulle afvikles både Junior 2 VM i standard og Ynglinge VM-latin i samme weekend. Danmark var repræsenteret af et par fra KAF i hver kategori, nemlig juniorparret Mathias Nyborg-Malou Dyrkjær Mathiessen og Ynglingeparret Alexander Kuriganov-Maria Louise Hougesen.

Ynglingenes VM blev danset lørdag og her lykkedes det Alexander og Maria Louise at danse sig direkte videre fra 1. runde og undgå den berygtede kvalifikations-runde kaldet redance. Efter en flot dansemæssig præstation sluttede parret på en plads som delt 31 i det skrappe selskab.

Søndag stod så i Juniorernes tegn. For første gang deltog Mathias og Malou ved et VM, og de er tilmed kun 1. års juniorer. Også de dansede sig direkte videre til 2. runde, som desværre, trods flot dans, blev endestationen denne gang. De sluttede som delt 32 i det fornemme felt. Flot debut ti det unge par.

Vi ønsker tillykke til begge de unge par, som så flot repræsenterede KAF..


0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF