• Kommunikationsudvalget

VM kombi i Chengdu

Opdateret: 9. okt. 2019


Lørdag den 5. september 2015 afholdtes VM 10 dans i den kinesiske by Dujiangyan (tæt på Chengdu).

Vores danske par Nikolaj Lund & Marta Kocik var i storform og klar til at repræsentere Danmark og KAF ved endnu et mesterskab. Parret kom godt fra start i den 32 par store felt og dansede sig med lethed videre i turneringen indtil seminafinalen, som desværre blev endestationen denne gang for Nikolaj og Marta.

Parret havde håbet på og kæmpet for en finaleplads, men det blev ikke denne gang, hvor parret sluttede som nr. 9. Forhåbentlig lykkes det for Nikolaj og Marta at opnå den eftertragtede finaleplads til februar, hvor EM afholdes på hjemmebane i København, nærmere bestemt til Copenhagen Open 2016 20/2. Marginalerne er små, og Nikolaj og Marta har så absolut kvaliteten til en finaleplads og måske kan opbakningen på hjemmebanen lige præcis gøre forskellen. Vi håber det!

Danmarks Sportsdanserforbund har sat følgende artikel på deres officielle hjemmeside omkring Nikolaj og Martas præstation: http://www.sportsdans.dk/index.php/dansenyheder/6049-vm-9-plads-til-nikolaj-marta


0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF