top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

VM kombi i Chengdu


Lørdag den 5. september 2015 afholdtes VM 10 dans i den kinesiske by Dujiangyan (tæt på Chengdu).

Vores danske par Nikolaj Lund & Marta Kocik var i storform og klar til at repræsentere Danmark og KAF ved endnu et mesterskab. Parret kom godt fra start i den 32 par store felt og dansede sig med lethed videre i turneringen indtil seminafinalen, som desværre blev endestationen denne gang for Nikolaj og Marta.

Parret havde håbet på og kæmpet for en finaleplads, men det blev ikke denne gang, hvor parret sluttede som nr. 9. Forhåbentlig lykkes det for Nikolaj og Marta at opnå den eftertragtede finaleplads til februar, hvor EM afholdes på hjemmebane i København, nærmere bestemt til Copenhagen Open 2016 20/2. Marginalerne er små, og Nikolaj og Marta har så absolut kvaliteten til en finaleplads og måske kan opbakningen på hjemmebanen lige præcis gøre forskellen. Vi håber det!

Danmarks Sportsdanserforbund har sat følgende artikel på deres officielle hjemmeside omkring Nikolaj og Martas præstation: http://www.sportsdans.dk/index.php/dansenyheder/6049-vm-9-plads-til-nikolaj-marta


0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page