top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Verdens største dansebegivenhed


Hele den internationale danseverden havde sat hinanden i stævne til Verdens største dansebegivenhed - nemlig German Open Championship i Stuttgart.

Ved denne turnering danses mange forskellige stilarter. Både kørestolsdans, Boogie Woogie og Standard/Latin er på programmet og i mange aldersklasser hvilket er helt enestående for denne type turneringer.

De allerbedste par fra hele verden stiller op til denne åbne turnering - også KAF-parrene.

KAF's par dansede sig frem til mange flotte placeringer. Hele 2 semifinaler og 3 kvartfinaler blev det til for KAF-danserne. De to semifinaler opnåede vi i de to Rising Star rækker i hhv. standard og latin. Gianluca de Melfi og Kristine Madsen blev nr. 9-11 i standard mens Lorenzo Sica og Mie Lincke Funck blev nr. 10-12 i latin. For begge pars vedkommende var der tale om helt vanvittigt tætte opgør, hvor det kun var få krydser der afgjorde "cuttet" til finalen.

To af de tre kvartfinaler satte Ynglingeparret Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen sig på. Parret opnåede en flot 18 plads i standard og en plads som nr. 21 i kombi turneringen.

Den sidste kvartfinale gik til Pasquale Farina og Sofie Koborg i Grand Slam turneringen i Standard. Her dansede de sig frem til en 14.plads i det meget skrappe selskab, hvor det er de små marginaler der er afgørende.

Vi ønsker alle KAF-parrene tillykke med de flotte resultater. Dejligt at KAF også er med helt fremme internationalt!


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page