top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Summer Dance Festival - Berlin


bs.jpg

kc.jpg

I weekenden den. 13-14. Juni var en mindre delegation af KAF junior og ynglinge dansere afsted til Berlin, for at forsvare de danske farver.

I Juniorrækken var KAF repræsenteret ved Mathias Nyborg og Malou Dyrekær Matthiesen, Benjamin Pries og Sandra Andreassen samt Kevin Hegaard og Cathrine Singer, og i ynglinge rækken var KAF repræsenteret ved Jakob Stenbæk og Mathilde Lan Crone her prøvede også to af de tre junior par kræfter med det Berlinske dansegulv da Benjamin Pries og Sandra Andreassen samt Kevin Hegaard og Cathrine Singer deltog i at forsvare de danske farver for KAF.

mm.jpg

Weekenden startede med ynglinge standard lørdag formiddag hvor juniorparret Benjamin Pries og Sandra Andreassen dansede sig til en 27-28. plads, Jakob Stenbæk og Mathilde Lan Crone til en 31.-32. plads og Kevin Hegaard og Cathrine Singer til en 40-41. plads ud af 51 par.

Op ad dagen med nogle timers forsinkelse var det tid til juniorrækkernes latin turnering her kunne KAF bryste sig af Mathias Nyborg og Malou Dyrekær Matthiesen der dansede en flot 15. plads hjem til Danmark, for Benjamin Pries og Sandra Andreassen blev det til en fornem 22. plads mens Kevin Hegaard og Cathrine Singer kunne tage tilfredse tilbage til hotellet med en placering som nummer 27-28 ud af 71 par.

Efter en nat på hotellet var ynglinge rækken igen først på programmet, i de latin amerikanske danse blev Benjamin Pries og Sandra Andreassen nummer 32 og Jakob Stenbæk og Mathilde Lan Crone blev nummer 40.

Som dagen gik blev det tid til juniorrækkernes standard afdeling for Kevin Hegaard og Cathrine Singer sluttede Summer Dance Festival med en flot 25. plads ligeuden for kvartfinalen, imens Benjamin Pries og Sandra Andreassen kunne danse med i kvartfinalen og slutte på en 21. plads. Som de eneste deltagende der tidligere har deltaget i turneringen som par for KAF kunne Mathias Nyborg og Malou Dyrekær Matthiesen sætte et flot punktum på weekendens dans ved med kæmpe opbakning fra både egne klubkammerater såvel som Aarhus kamerater og forældre med en velfortjent 5. plads i Standard.

Vi ønsker alle parrene tillykke med de flotte resultater!


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page