• Kommunikationsudvalget

EM 10 dans

Opdateret: 9. okt. 2019


De regerende danske mestre i 10 dans Nikolaj Lund og Marta Kocik fra KAF gav alt hvad de havde i sig ved Europamesterskaberne i 10 danse, der blev afholdt i den franske alpeby Megeve. De medrejsende danske tilskuere samt en lang række internationale danseeksperter havde gerne set Nikolaj og Marta i finalen, men måtte indse, at det blev til en 8.plads til trods for, at parret var et af de absolut bedst balancerede par med en meget ligeværdig præstation i både latin og standard.

Præstationen vækker også opsigt hos Danmarks Sportsdanserforbund, der har sat følgende artikel på deres hjemmeside:

http://www.sportsdans.dk/index.php/dansenyheder/5983-super-em-praestation-af-nikolaj-marta

Også det unge KAF-par Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen havde taget turen til dansefestivalen i Megeve. Her blev det til flotte placeringer i både standard og latin for ynglinge. I standard kom parret på sejrspodiet i form af deres 3.plads og i de latinamerikanske danse blev de nr. 4. Desuden dansede parret med i U/21 og kom i semifinalen i både standard og latin.

Vi ønsker stort tillykke!


0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF