• Kommunikationsudvalget

1. Rangliste Standard og 1 rangliste Kombi for Juniorer

Opdateret: 9. okt. 2019


KAF satte sig endnu en gang tungt på finalerne!

Endnu en gang skulle der kæmpes om point til ranglisterne, og denne gang skulle danserne mødes i Køge. KAF lagde flot ud med hele 4 par i Junior 2 kombi finalen. Her blev det til en flot 2. plads til Mathias Nyborg/Malou Dyrkjær Mathiessen. Også 4-6 pladsen tog KAF sig af ved hhv. Martin Hô Suhr Moordieck/Filippa Haslund Bisgaard, Kevin Hegaard/Cathrine Singer og Julian Ferreira/Amalia Øre Petersen. Juniorparrene skulle samme dag også danse ranglisten i Standard og her tegnedes præcis samme billede.

KAF var også repræsenteret i Senior 1 rækken, hvor det blev til en 2-plads til Stig Bülow/Helle Marcussen.

Dagens KAF-sejr kom i Ynglingerækken, hvor Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen sikkert dansede sig øverst på podiet. Også en superflot 3-plads blev det til Artur Tagirov/Anique Buck-Arentsen. Jakob Stenbæk/Mathilde Lan Crone debuterede efter meget kort tid sammen og dansede sig til en 6.plads lige udenfor finalen. Parret manglede blot en enkelt dommermarkering for at være kommet i finalen.

I Voksenrækken satte KAF sig ligeledes tungt på finalen. Hele 4 par ud af finalens 7 par repræsenterer KAF! Bedste KAF-par blev Pasquale Farina/Sofie Koborg på andenpladsen. Også 3.pladsen gik til KAF ved Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard. Finalens 6. plads gik til KAF's Danske U/21 mestre Gianluca Di Melfi/Kristine Madsen, mens 7.pladsen gik til Nicolai Bouet/Anna Shagalina. Oliver Curting/Annabelle Perez blev placeret som nr. 12.

Vi ønsker tillykke til vore dygtige dansere.


0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF