top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

1. Rangliste Standard og 1 rangliste Kombi for Juniorer


KAF satte sig endnu en gang tungt på finalerne!

Endnu en gang skulle der kæmpes om point til ranglisterne, og denne gang skulle danserne mødes i Køge. KAF lagde flot ud med hele 4 par i Junior 2 kombi finalen. Her blev det til en flot 2. plads til Mathias Nyborg/Malou Dyrkjær Mathiessen. Også 4-6 pladsen tog KAF sig af ved hhv. Martin Hô Suhr Moordieck/Filippa Haslund Bisgaard, Kevin Hegaard/Cathrine Singer og Julian Ferreira/Amalia Øre Petersen. Juniorparrene skulle samme dag også danse ranglisten i Standard og her tegnedes præcis samme billede.

KAF var også repræsenteret i Senior 1 rækken, hvor det blev til en 2-plads til Stig Bülow/Helle Marcussen.

Dagens KAF-sejr kom i Ynglingerækken, hvor Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen sikkert dansede sig øverst på podiet. Også en superflot 3-plads blev det til Artur Tagirov/Anique Buck-Arentsen. Jakob Stenbæk/Mathilde Lan Crone debuterede efter meget kort tid sammen og dansede sig til en 6.plads lige udenfor finalen. Parret manglede blot en enkelt dommermarkering for at være kommet i finalen.

I Voksenrækken satte KAF sig ligeledes tungt på finalen. Hele 4 par ud af finalens 7 par repræsenterer KAF! Bedste KAF-par blev Pasquale Farina/Sofie Koborg på andenpladsen. Også 3.pladsen gik til KAF ved Davide Morelli/Caroline Kjeldgaard. Finalens 6. plads gik til KAF's Danske U/21 mestre Gianluca Di Melfi/Kristine Madsen, mens 7.pladsen gik til Nicolai Bouet/Anna Shagalina. Oliver Curting/Annabelle Perez blev placeret som nr. 12.

Vi ønsker tillykke til vore dygtige dansere.

1. rangliste standard 2015 004.JPG
1. rangliste standard 2015 001.JPG
1. rangliste standard 2015 003.JPG
1. rangliste standard 2015 006.JPG


8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page