top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

VERDENSMESTRE


KAF's holdtrænere Martino Zanibellato og Michelle Abildtrup skulle d. 14.12 på hjemmebane foresvare deres Verdensmesterskab for Professionelle i latinamerikanske danse.

Et veloplagt publikum støttede parret hele vejen - lige fra den første dans til de stod øverst på sejrsskamlen med guldmedaljen om halsen. Martino og Michelle efterlod ingen tvivl hos de 12 dommere og vandt sikkert alle 5 danse.

Efter offentliggørelsen af sejren annoncerede Martino og Michelle at dette samtidig var deres sidste som aktive dansere. I fremtiden vil de fokusere på at lave shows og på at undervise. Det nyder vi godt af i KAF, hvor Martino og Michelle arbejder som holdtrænere med ansvar for netop de latinamerikanske danse.

Vi ønsker stort tillykke med titlen og ønsker held og lykke videre i tilværelsen.

Samtidig med Verdensmesterskabet afholdtes også nogle WDSF turneringer, der var åbne for par fra hele verden. Her fik KAF også nogle flotte resultater hjem. Bedst gik det for Ynglingeparret Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen, som dansede en sikker sejr hjem i Ynglinge rækkens standardturnering.

Også i Junior 2 rækken var KAF flot repræsenteret. Mathias Nyborg og Malou Dyrekær Mathiessen, som endda blot er Junior 1, dansede sig helt op på en flot 4-plads. Også 6. pladsen gik til KAF ved Benjamin Pries og Sandra Andreassen. Udenfor finalen debuterede Kevin Hegaard og Cathrine Singer med en flot 7. plads, mens Julian Ferreria og Amalia Øre Petersen også debuterede og sluttede som nr. 11.

I den voksne række havde KAF to par med. Nikolaj Lund og Marta Kocik dansede sig i finalen, hvor det blev til en 4.plads, mens Egor Kondratenko og Evangeline Flyvbjerg Nørgård placerede sig som nr. 8.

Vi ønsker tillykke til alle parrene, som fik den store oplevelse at danse i disse flotte rammer.

_N0A0852.JPG


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page