top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Christmas Dance Festival i Lillestrøm, Norge


Philip_Amelie_294.png
Sasha_Maria-Louise_modelfilter.jpg

Flere KAF-par havde taget turen til Christmas Dance Festival i Lillestrøm, nær Oslo i Norge, og bragte også flere flotte resultater hjem til Danmark.

I Junior 2 rækken havde Philip Kristen Holmboe-Amalié Buck-Arentsen delvis hjemmebane, idet Philip jo er fra Norge. De slog samtlige Norske par og var eneste Norske islæt i finalen i både standard og latin hvor de sluttede som en flot nr. 4 i både standard og latin. Finalerne var meget tætte og Philip og Amalié var således blot et enkelt point fra 3.pladsen i standard.

Også i Ynglingerækken var KAF flot repræsenteret. Alexander Kuriganov-Maria Louise Hougesen dansede sig klart i finalen i både standard og latin, hvor det blev til en flot 5.plads. Der var stor uenighed i den tætte finale blandt dommerne, og parret havde karakterer fra 1-6 i begge kategorier! Artur Tagirov og Anique Buck-Arentsen dansede sig frem til semifinalen i latin, hvor det blev til en flot 9.plads. Parret blev nr. 18 i standard

KAF var også repræsenteret i den voksne række i standard, hvor Davide Morelli og Caroline Kjeldgaard levede op til egne forventninger med en semifinaleplads. De sluttede som nr. 9 efter de 8 seedede par fra Verdensranglistens top-50.

davide_caroline_1.png

Vi ønsker tillykke med resultaterne.


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page