top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

KAF var godt repræsenteret i Platja d’Aro


KAF havde i alt 4 stærke par i Spanien som alle gjorde det flot i en fyldt sal med et medlevende publikum. Fredag deltog Gianluca di Melfi og Kristine Madsen i Int. Open Rising Star Std., som de efter 3 runder vandt ved at vinde samtlige 5 danse i finalen.

Lørdag gjaldt det både latin og standard, Artem Latsis og Natascha Alling deltog i Youth Open Lat., hvor de efter en flot indsats sluttede som nr. 5 i en stærk finale. Samtidig dansede Pasquale Farina og Sofie Koborg, Davide Morelli og Caroline Kjeldgård samt Gianluca di Melfi og Kristine Madsen Int. Open Adult Std., her deltog i alt 38 par, og alle 3 KAF par var med helt til semifinalen, hvor Davide og Caoline sluttede som nr. 9, og Gianluca og Kristine endte på en 11. plads, KAF og Dannebrog gik dog helt til tops, da Pasquale og Sofie med samtlige 5 danse vandt finalen. Danmark var med de 3 par faktisk den bedst repræsenterede nation i semifinalen.

Søndag gjaldt det så Int. Open Adult Lat., hvor Artem og Natascha igen deltog, her sluttede blandt de i alt 58 deltagende, på en flot 38. plads.

pasqualesofie_S_294x410.png
Kristine_GianLuca_294x410_2.png
Artem_Natascha-2_294x410.png

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page