• Kommunikationsudvalget

To VM'er på samme dag, i Riga

Opdateret: 9. okt. 2019


Aldrig tidligere har WDSF afholdt to VM'er på samme dag, og samtidig var der premiere på det nye dommersystem i forbindelse med VM'er. Normalt bruges dommersystemet kun ved Grand Slams, men nu skulle systemet også afprøves ved VM. Dommersystemet trådte i kraft fra kvartfinalerne for både voksne og ynglinge. Det skabte lidt generel forvirring samtidig med at der syntes meget store udsving i parrenes karakterer. Normalt svinger karaktererne indenfor de enkelte kategorier ikke så meget som de gjorde denne dag - Det er ikke normalt at se udsving fra 5.5 til 9.5

Danmark var repræsenteret ved to KAF-par: Nikolaj Lund og Marta Kocik i voksenrækken og Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen i ynglingerækken. Begge par gik frisk til opgaven og viste flot dans godt bakket af en lille gruppe medlevende danske heppere.

Alexander og Maria Louise blev placeret som nr. 15 i kvartfinalen med en score på 146,61 i latin og 142,66 i standard, mens Nikolaj og Marta gik videre til semifinalen. Her blev det til en 12.plads efter at have modtaget en score på 159,26 i latin og 159,54 i standard.

Vi ønsker begge par tillykke.

#nikolajlund #martakocik #alexanderkuriganov #marialouisehougesen #marialuisehougesen #vm #worldchampionship #riga

0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF