top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

To VM'er på samme dag, i Riga


Aldrig tidligere har WDSF afholdt to VM'er på samme dag, og samtidig var der premiere på det nye dommersystem i forbindelse med VM'er. Normalt bruges dommersystemet kun ved Grand Slams, men nu skulle systemet også afprøves ved VM. Dommersystemet trådte i kraft fra kvartfinalerne for både voksne og ynglinge. Det skabte lidt generel forvirring samtidig med at der syntes meget store udsving i parrenes karakterer. Normalt svinger karaktererne indenfor de enkelte kategorier ikke så meget som de gjorde denne dag - Det er ikke normalt at se udsving fra 5.5 til 9.5

Danmark var repræsenteret ved to KAF-par: Nikolaj Lund og Marta Kocik i voksenrækken og Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen i ynglingerækken. Begge par gik frisk til opgaven og viste flot dans godt bakket af en lille gruppe medlevende danske heppere.

Alexander og Maria Louise blev placeret som nr. 15 i kvartfinalen med en score på 146,61 i latin og 142,66 i standard, mens Nikolaj og Marta gik videre til semifinalen. Her blev det til en 12.plads efter at have modtaget en score på 159,26 i latin og 159,54 i standard.

Vi ønsker begge par tillykke.

NM_S_294x410.png
Sasha_Marie-Louise.png

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page