• Kommunikationsudvalget

VM standard 2014 Moldova

Opdateret: 9. okt. 2019


Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen repræsenterede flot de danske farver ved Verdensmesterskabet i standarddanse for Ynglinge. Turen gik til Moldavien sammen med mere end 60 par fra hele verden.

Alexander og Maria Louise kom flot fra start og gik udenom redance direkte videre til 2. runde. Parret dansede sig også let i kvartfinalen, hvor de med deres meget flotte dans sluttede på 20. pladsen. Den danske verdensmester, Tania Kehlet, var med som parrets coach og udtalte efter stævnet, at hun aldrig havde set en bedre præstation fra parret.

Vi ønsker stort tillykke


0 visninger

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF