top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Stor succes til KAF ved de Danske Mesterskaber i 10-danse.


KAF satte sig tungt på guldmedaljerne ved dette års danske mesterskaber i 10-danse. KAF-dansere var storfavoritter til at tage tre ud af fire mesterskaber - og den favoritværdighed levede alle 3 par op til på fornemmeste vis. Alle tre par sejrede i alle 10 danse! Første par til at hjemtage en guldmedalje var Mathias Nyborg-Malou Dyrekjær Mathissen i Junior 1 rækken.

Dernæst sejrede Alexander Kuriganov-Maria Louise Hougesen i Ynglingerækken og blev med sejren desuden udtaget til at repræsentere Danmark ved Verdensmesterskabet i 10-danse, der foregår i Riga, Letland fredag d. 31. oktober. Her får de følgeskab af de nykårede danske mestre i 10 danse for voksne, nemlig Nikolaj Lund-Marta Kocik, der ligeledes skal kæmpe om Verdensmesterskabet i 10 danse for voksne samme dag og samme sted.

Vi ønsker stort tillykke til vore 3 danske mesterpar og ønsker Nikolaj-Marta og Alexander-Maria Louise held og lykke ved VM.

KAF fik også mange andre rigtig flotte resultater. I junior 2 rækken blev det til en flot bronzemedalje til Philip Holmboe-Amélie Buck-Arentsen, en 4.plads til Jakob Stenbæk-Emilie Frese og en 6.plads til Martin Ho Suhr Moordieck-Victoria Øre Petersen.

I junior 1 rækken blev det til en 5.plads til Marcus Elkjær Jensen-Annika Sørensen I Ynglinge blev det til en fin 5.plads til Arthur Tagirov-Anique Buck-Arentsen. I den voksne række placerede Oliver Curting-Annabelle Perez sig på en flot 6. plads.

Desuden afviklede Danmarks Sportsdanserforbund en Grandprix turnering i latin og standard for både ynglinge og voksne. I voksen latin besatte KAF både 2. og 3. pladsen ved hhv. Artem Lazarev-Amalie Stampe og Egor Kondratenko-Evangeline Flyvbjerg Nørgård. I voksen standard besatte KAF også 2. pladsen ved Nicolai Bouet-Anna Shagalina.

I ynglinge latin placerede Arthur Tagirov-Anique Buck-Arentsen sig på en flot 2. plads.I ynglinge standard vandt Alexander Kuriganov-Maria Louise Hougesen en knusende sejr ved at få 35 ettaller ud af 35 mulige.

Vi ønsker særligt stort tillykke til vore tre danske mesterpar, men naturligvis også et stort tillykke til vore andre par med de flotte placeringer.

DM KOMBI 2014


13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page