• Kommunikationsudvalget

WDSF Luxenborg Open

Opdateret: 9. okt. 2019


I weekenden 19-21 deltog Stig Bülow og Helle Marcussen i WDSF Luxembourg Open i Senior

II rækken. De placerede sig på en 22 plads hvilket de var ganske tilfredse med. Efter en svag start måtte de i re-dance runde, hvor de dansede rigtig godt og fik markeringer nok til at gå til kvartfinalen. Især Wienervals, Quickstep og Slowfox fik de mange markeringer i og det lykkedes dem i både re-dance og kvartfinale at danse sig fri af de andre par og helt undgå sammenstød.

Desværre var endestationen kvartfinalen, men set i forhold til det meget stærke felt hvor især de Italienske og tyske par dominerede var Stig og Helle tilfredse og har klart mod på flere internationale udfordringer. Selve arrangementet var ikke særligt festligt. Selve hallen var fuldkommen ufestlig og var ikke ligefrem motiverende at danse i. Der var fuldt dagslys, ingen bordpynt, blomster eller lignende. Dér kunne arrangørerne lære rigtig meget fra KAF ved at kigge på Copenhagen Open. Men de havde trods dette en super god danseoplevelse og en hyggelig weekend i en meget smuk og hyggelig by Luxembourg.


Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF