top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Flotte KAF-resultater ved Prague Open 2014


Prag er en smuk by, og det var dansesalen "Palace Lucerne", hvor Prague Open afholdtes igen i 2014, bestemt også. En meget varm, gammel, men charmerende sal der ligger 4 etager under jorden skaber en god ramme for danserne. Et dansegulv med tilskuerne siddende helt tæt ved gulvet og desuden 2 etager balkoner gør noget helt specielt ved en danseturnering for dansere som ofte får "fornøjelsen" af en kold og upyntet sportshal.

Canon 257.JPG

En del KAF-dansere havde taget turen til Prag, hvor der var turneringer i alle kategorier fra fredag til søndag. Allerede fredag fik KAF en finaleplads, idet GIanluca DiMelfi og Kristine Madsen dansede sig frem til en rigtig flot 5-plads i Rising Star turneringen i Standard.

Også lørdagen bød på flere flotte KAF-resultater. Junior 1-parret Mathias Nyborg og Malou Dyrekjær Matthiessen har endnu ikke den helt store erfaring med store internationale turneringer, men de gik flot til opgaven. De dansede sig endda helt frem til finalen i det meget skrappe selskab og kunne glade forlade præmieoverrækkelsen med en kæmpepokal for deres meget flotte og velfortjente 3-plads.

Ynglinge-latin parrene skulle også i aktion lørdag, og her blev Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen bedste danske par med en 16-plads i det hårde selskab.

Også de voksne par skulle kæmpe, og her dansede Nikolaj Lund og Marta Kocik sig flot frem til kvartfinalen. Også her var der tæt kamp om pladserne ind til semifinalen og Nikolaj og Marta manglede blot nogle ganske få markeringer for at være bedste danske par.

Også KAF's gæstetrænere Emanuel Valeri og Tania Kehlet var i aktion i deres forholdsvis nye rolle som Professionelle. De dansede en stensikker sejr hjem.

Søndag gjaldt det så latin-konkurrencen for Juniorerne. Her var Mathias Nyborg og Malou Dyrekjær-Mathiessen igen i aktion. Her var parret meget tæt på finalen, men manglede lige 2 markeringer for at komme ind. Det blev til en meget flot 7-plads.

Ynglingedanserne skulle danse standard, og Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen lagde flot ud, og blev eneste danske par videre til næste runde. Herefter gik det slag i slag for parret som efter deres flotte 15.plads ved German Open danser med mere og mere selvtillid. Parret dansede sig videre til både kvart- og semifinale, hvor de sluttede som en flot nr. 11. Denne placering bragte parret helt frem til en plads som nr. 42 på verdensranglisten, og de kan nu se frem til at få en seedning ved kommende store turneringer såfremt de holder sig indenfor top 50, og det er der meget der tyder på at de gør.

Også de voksne dansere skulle danse standard og her gjorde begge KAF-parrene en god figur. Nikolaj Lund og Marta Kocik klarede sig helt frem til kvartfinalen, hvor de sluttede som nr. 19 - bedste danske par! Næstbedste danske par blev ligeledes et KAF-par, idet Gianluca Di Melfi og Kristine Madsen sluttede som nr. 35.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page