top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Kampen om VM udtagelse i sakskøbing!


Lørdag d. 6. september var der fantastisk stemning i Saxkøbing. Årsagen hertil var at Danmarks dansere skulle kæmpe om point til ranglisten samt udtagelse til VM.

KAF's par gjorde endnu en gang en rigtig god figur og sikrede sig også 5 sejre og VM-udtagelse.

Første sejre kom i Talentrækken ved Marcus Elkjær Jensen/Annika Sørensen, der sejrede suverænt med samtlige et-taller i begge deres turneringer.

De to næste sejre gik til Mathias Nyborg/Malou Dyrekjær Matthiesen, der ligeledes suverænt vandt både ranglisten i latin og ranglisten i Kombi. Marcus Elkjær Jensen/Annika Sørensen fik en flot 4.plads i juniorrækkens latinturnering.

I junior 2 var KAF repræsenteret med ikke mindre end 7 par. I Junior 2 kombi gik 3. pladsen til Jakob Stenbæk/Emilie Frese, 4 pladsen til Philip Kresten Holmboe/Amélie Buck-Arentsen, 5. pladsen til Benjamin Pries/Karoline Amby og 6. pladsen til Martin Ho Suhr Moordieck/Victoria Øre Petersen. De øvrige par kæmpede i B-finalen, hvor Willam Thorngaard/Filippa Haslund Bisgaard blev placeret som nr. 9, Joachim Madsen/Camilla Christensen som nr. 10. Desværre måtte Magnus Henriksen Jensen/Emma Rise Adrian udgå af finalen pga. sygdom.

Samme par kæmpede om point i latinturneringen og her blev der byttet lidt rundt på de indbyrdes placeringer. Bedste KAF-par blev Philip Kresten Holboe/Amélie Buck-Arentsen på 3. pladsen, men Jakob Stekbæk/Emilie Frese besatte 4.pladsen. Martin Ho Suhr Moordieck/Victoria Øre Petersen besatte 6. pladsen. Også her skulle der danses en B-finale om placeringerne fra 7-12. Her blev Benjamin Pries/Karoline Amby nr. 7, William Thorngaard/Filippa Haslund Bisgaard nr. 10 og Joachim Madsen/Camilla Christensen nr. 11.

Dagens sidste KAF-sejr kom sikkert i hus i Ynglingerækken ved Artem Latsis/Natascha Alling, der vandt samtlige 5 danse. Med sejren sikrede parret sig samtidig udtagelse til VM latin for ynglinge, der danses i Moskva d. 25. oktober. Parret tager turen til Moskva sammen med Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen, der var forhåndsudtaget til VM.

På 4. pladsen kom Arthur Tagirov/Anique Buck-Arentsen.

I den voksne række fik KAF også flotte placeringer. Bedst gik det for Nikolaj Lund/Marta Kocik, der dansede en 3.plads hjem. På finalens 5.plads kom Ignat Calasnic/Olivia Gjelfort mens Egor Kondratenko/Evangeline Flyvbjerg/Nørgård besatte 6. pladsen. Artem Lazarev/Amalie Stampe blev nr. 7 og Oliver Curting/Annabelle Perez besatte 13. pladsen.

Vi ønsker tillykke med de flotte placeringer og ønsker held og lykke til VM

Artem_Natascha-2_204.png

Arkivfoto

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page