top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

Slovak Open i Bratislava


Slovak 2014.JPG

KAF-parret Alexander Kuriganov/Maria Louise Hougesen gjorde det særdeles godt ved WDSF-Slovak Open i Bratislava i weekenden 6-7 september. I Ynglingerækkens standardsektion dansede parret sig hele vejen til finalen, hvor det blev til en 6.plads. Parret deltog samme dag i de voksne danseres World Open turnering og dansede sig direkte videre udenom re-dance til 2. runde. Her blev det dog endestationen for det unge par, der placerede sig som en flot nr. 41-43.

Dagen efter skulle parret konkurrere i de latin-amerikanske danse i ynglingerækken. Her dansede de sig flot frem til semifinalen, hvor det blev til en placering som nr. 9.

Vi ønsker parret stort tillykke

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page