• Kommunikationsudvalget

3 kvartfinaler til KAF ved verdens største turnering - German Open

Opdateret: 9. okt. 2019


KAF's succesfulde ynglingepar Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen levede til fulde op til forventningerne og med deres meget elegante stil dansede de sig helt frem til en plads som nr. 15 i det meget skrappe selskab i Ynglingerækkens standardturnering. Langt de fleste af de par der sluttede foran Alexander og Maria Louise dansede deres sidste år i ynglingerækken, mens Alexander og Maria Louise har endnu et år tilbage i denne række. Også i 10-danse turneringen kom parret i kvartfinalen, hvor det blev til en placering som nr. 20, hvilket lover godt op til efterårets EM- og VMturneringer.

Også ved Grand Slam turneringen i Voksen Standard fik KAF sit toppar Pasquale

Farina og Sofie Koborg i kvartfinalen. Parret danser en meget flot og elegant stil, men dommerne vurderede desværre at det ikke var helt nok til en semifinaleplacering. Pasquale og Sofie sluttede på en 21.plads.

Vi ønsker stort tillykke til begge par.

#goc #german #open #alexanderkuriganov #marialouisehougesen #pasqualefarina #sofiekoborg

Tak til vore sponsorer

DanskBrandteknik.jpg

Forbund

DS LOGO 2019 Kompakt.png

Kontakt os

fb.jpg

Med mere...

Vi takker følgende fotografer fordi vi

vederlagsfrit må benytte deres billeder: 

 

MM Photography

Dansefotografen 

Per Soerensen Photography

Dancesportphoto.dk

CR3|DK

Copyright © 2013-2019 by Sportsdanserforeningen KAF