top of page

KAFS NYHEDS & RESULTAT SIDE

  • Forfatters billedeDavith Hegaard

3 kvartfinaler til KAF ved verdens største turnering - German Open


GOC 035.JPG

KAF's succesfulde ynglingepar Alexander Kuriganov og Maria Louise Hougesen levede til fulde op til forventningerne og med deres meget elegante stil dansede de sig helt frem til en plads som nr. 15 i det meget skrappe selskab i Ynglingerækkens standardturnering. Langt de fleste af de par der sluttede foran Alexander og Maria Louise dansede deres sidste år i ynglingerækken, mens Alexander og Maria Louise har endnu et år tilbage i denne række. Også i 10-danse turneringen kom parret i kvartfinalen, hvor det blev til en placering som nr. 20, hvilket lover godt op til efterårets EM- og VMturneringer.

Også ved Grand Slam turneringen i Voksen Standard fik KAF sit toppar Pasquale

pasquale sofie

Farina og Sofie Koborg i kvartfinalen. Parret danser en meget flot og elegant stil, men dommerne vurderede desværre at det ikke var helt nok til en semifinaleplacering. Pasquale og Sofie sluttede på en 21.plads.

Vi ønsker stort tillykke til begge par.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page